ЦСКА е отправил покана към свой бивш наставник да се завърне начело на отбора. Това е настоящият наставник на Арда Кърджали Стамен Белчев, който беше начело на "червените" до преди точно една година, съобщава "Блиц". 

Специалистът обаче все още не е дал отговор, тъй като днес ще изведе тима от Кърджали в решителен бараж за влизане в Първа лига и ако успее да го класира там, ще запише името си в историята на футбола в града. Причината е, че Арда никога досега не е играл в елита. 

Шефовете на все още втородивизионния отбор са изключително доволни от работата на Белчев и са готови да го задържат. Още преди плейофите президентът на отбора от Кърджали обяви, че специалистът ще остане начело и за следващия сезон. 

Но "червените" са готови да го изкушат, като му предлагат да работи в тандем с Люпко Петрович. 72-годишният сърбин застана начело на тима за последните двубои от изминалия сезон и го доближи само на точка от титлата. Ръководството категорично иска да разчита на европейския шампион с Цървена звезда от 1991 г. и за следващата кампания.