Бившият футболист на ЦСКА Петрус Бумал може да продължи кариерата си в румънския Динамо Букурещ, пише Fanatik.ro. Според изданието старши треньорът на тима Козмин Контра  иска подписа на камерунеца, но по пътя на трансфера има известна спънка.

Бивш ас на ЦСКА шокира: Заплашиха да ми счупят краката

Привличането на бившия футболист на “червените” може да се осъществи при положение, че испанският Хетафе откупи правата на полузащитника Пол Антон, който игра там под наем от Динамо.

Бумал, който по настоящем е свободен агент вече е дал своето съгласие за трансфер в Динамо. Бившият наставник на ЦСКА Едуард Йорданеску похвали футболиста пред румънските медии.

“Истински професионалист, носи френски манталитет. Според мен ще се справи без проблеми в Динамо”, каза Йорданеску, който в момента е начело на Астра Гюргево.

В понеделник самият Бумал пък нарави шокиращи разкрития за престоя си в ЦСКА. Футболистът заяви пред френското издание нa Goal, че семейството му и той са били заплашвани от шефовете на клуба, при положение че откаже да подпише нов догоовор.