Петрус Бумал коментира предстоящия мач с Левски, който ще се изиграе в събота от 14:30 часа, а вие може да го проследите директно в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, GONG.bg и честотите на Дарик радио.

"Този мач не е важен само за нас, той е важен за феновете, за семействата ни, за президентите, имаме една опция да победим, дори да загубиш един крак, трябва да се жертваш, трябва ни победа", коментира Бумал.

"Не бях готов за онзи мач, сега е различно, имаме увереност, можем да победим. Всички треньори направиха нещо за отбора, дори и Йорданеску, трябва да бъдем отбор, на игрището трябва да покажем, че сме колектив. Имаме нужда от търпение, някои мачове ще победим, някои мачове ще загубим, трябва да играем в европейските клубни турнири", коментира още халфът на ЦСКА.

"Разбира се, че ще бъдем пред Левски и близо до Лудогорец, всяка седмица вървим нагоре, целта е да не допуснем загуба до края на сезона. Призовавам всички фенове да дойдат на стадиона, имаме нужда от положителната им енергия и съм сигурен, че ще победим допълни Бумал в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.Голямото дерби - битка, страст, емоции!

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong! Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито. Направи ни съпричастни на твоите прогнози, празнувания, оплаквания и каквото още те вълнува покрай "синьо-червения" сблъсък.

​Просто сподели своето видео или снимки, заснеми се на твоя телефон и използвай тага #gong. Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!