Бившият защитник на ЦСКА Антон Недялков призна за известни трудности, които изпитва в чужбина, след като през зимата напусна "червените" в посока Далас. 24-годишният футболист дебютира с фланелката на новия си тим в  реванша срещу панамския Тауро. Далас победи с 3:2, но загуби битката заради голове на чужд терен. Първият мач бе завършъл 1:0 за панамците и така след общ резултат 3:3 те продължават напред.

Без контузения Недялков Далас отпадна от Шампионска лига

"Чувствам се добре. Намирам се на ново място, в нов град, в нова държава. Всичко за мен е непознато. Момчетата от отбора ми помагат, тъй като се чувствам самотен тук. Никой в тима не говори моя език, но се оправяме. Езикът е най-големият ми проблем. Всичко друго не представлява трудност. Много неща разбирам, но други – не. Съотборниците ми и треньорът ми помагат", споделя Недялков.

Надялков също така разказва, че след пристигането си хора от новия му клуб веднага са опитали да му намерят подходяща компания, с която да общува по-лесно като са го запознали с българската общност в града. Също така левият бек е изключително доволен от отношението на шефовете към него. Съвсем скоро и приятелката на Недялков ще пристигне в града, веднага щом бъдат уредени всички необходими документи за по-дългия ѝ престой.

Антон Недялков: ЦСКА ще остане в сърцето ми

"Антон полага големи усилия, за да се адаптира. Всички се опознаваме с него лека-полека. Изглежда много отворен, а за нас е най-полезно, че е отборен играч. Това ми хареса още от първия момент, в който го видях. Очаквам да се утвърди и да стане важен играч за Далас", казва наставникът на отбора Оскар Пареха.