Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви преди домакинството на Ботев Пловдив, че младежките национали Стойчо Атанасов и Александър Георгиев ще пропуснат мачовете до края на годината. 

"Състоянието на националите от първия отбор е добро, но на тези от младежкия не е добро. Днес разбрахме, че Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев отпадат до края на сезона. Травмите им се оказаха сериозни. Кирил Десподов също е с проблеми от младежката квалификация, но най-вероятно ще е в групата.  Надявам се отсъствието на Каранга да не се отрази изобщо. Мисля, че неговите заместници в лицето на Кевин Кубемба и Милчо Ангелов ще покажат, че са вариант, когато го няма", каза Стамен Белчев пред cska.bg.

 "Очаквам да победим Ботев Пловдив с една добра игра. Ще се изправим срещу един от добрите отбори в групата. Не трябва да има подценяване и да мислим, че ни очаква лек мач и че ще се бият сами. Тези три точки, които взехме в Разград, за да имат цена, трябва да спечелим и утрешния мач", допълни треньорът.

"Чак фантастичен мач не беше в Разград. Беше от добрите мачове. Добър като резултат. При нас разковничето ще бъде търпението и дисциплината. Трябва да подходим с уважение към противника. Мачът в Пловдив няма да има нищо общо с утрешния. Трябва да забравим двубоя с Лудогорец", завърши Белчев.