Десният бранител на ЦСКА Александър Дюлгеров сподели впечатленията си от победата на ЦСКА над Лудогорец с 2:1 пред клубния сайт на "червените".

"Чакаме от години. Ние сме футболисти, но феновете са едни и тази победа е изцяло за феновете", заяви защитникът.

"Имаше разговори между нас и си казахме, че трябва да излезем като колектив. Ние сме едно цяло. Много съм щастлив. Мисля, че първо Моци направи фаул срещу Каранга. Мисля, че имаше стопроцентова дузпа за нас. Важното е, че победихме днес", коментира още Александър Дюлгеров.

Футболистът бе категоричен, че до последния мач в първенството ЦСКА ще преследва целта си - шампионската титла.

"Целта на ЦСКА винаги е да станем шампиони. Ние ще се борим до последно. Това е една стъпка напред. Има доста мачове и ще видим какво ще се случи", каза още Дюлгеров.

Той сподели, че се надява след първия успех в шампионата над този противник ЦСКА да започне да го побеждава по-лесно.

"Това дава на отбора самочувствие и увереност", добави Александър Дюлгеров.

ЦСКА с официална жалба към БФС

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев пък сподели: "Не е важно аз да съм щастлив, а феновете да са щастливи. Надявам се да сме ги зарадвали, защото в последно време не сме на тяхното ниво."

Треньорът за пореден път заяви, че ЦСКА има най-добрите футболисти и ако те играят като колектив - няма да имат проблем срещу никой съперник.

"Трябва във всеки един мач да се подхожда сериозно. Футболът е за феновете. Не искам да коментирам съдийството. Винаги тъся грешките в себе си и след това в отбора. Не коментирам", каза още Стамен Белчев пред клубния сайт на ЦСКА.

"Нормално е, когато няма резултати, да има критика от страна на феновете. Във всеки един момент живея с ЦСКА. Опитвам се във всеки един момент да бъда полезен и да помогна на момчетата да развият техните качества и отбора като колектив", добави Стамен Белчев.