Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от играта на тима си в реванша от плейофите за седмото място в Първа лига срещу Черно море, завършил 2:2 на “Лаута”. Въпреки тов “смърфовете” отпаднаха от сметките за Лига Европа след загуба в двете срещи от 4:3.

"Лаута" видя "моряшко" възкресение и черно-бяло падение

“Първото полувреме беше демонстрация на модерен футбол. Дадохме всичко от себе си, но имахме и малшанс. Двама основни играчи - Везалов и Елитон се контузиха и направих две принудителни смени, което също оказа влияние. Честито на Черно море. Дадохме всичко от себе си да победим. Честито на Черно море. За нас в този ден завърши сезона”, каза Акрапович.

“За следващия сезон ще бъдем още по-добри, защото има качество в нашия отбор. Мисля, че можем да бъдем доволни от сезона като цяло, особено през втората част. Сега сме в почивка до 15-16 юни. Имаме време да помислим как да направим нещата по-добре за следващия сезон. Започнали сме да наблюдаваме нови играчи. Трябва да събера и да размишлявам по какъв начин да подобрим работата си”, допълни той.