Футболистът на Черно море Даниел Димов заяви, че в баража за Лига Европа всичко е в ръцете на варненци. „Моряците“ се класираха за решителната битка срещу третия след като в реванша срещу Локомотив Пловдив направиха 2:2. С общ резултат 4:3 съставът на Илиан Илиев си осигури участие в решителната битка.

В баража Черно море ще спори с Левски или Берое, които са претендентите за третата позиция. В момента там са „сините“ с две точки аванс пред старозагорци.

„Локомотив е добър отбор, добре подреден. Знаехме какво ще ни очаква. Въпреки негативния резултат през първата част, намерихме сили и се вдигнахме до края на мача“, започна Димов, който бе избран за Играч на мача.

„Преди два дни имахме мача, пътуваме от Варна, не са малки разстоянията, имам умора. По-тежко влязохме в мача. На почивката си казахме как трябва да са нещата и се радвам, че се получиха“, добави Димов пред DIEMA SPORT.

„Аз честно да ви кажа, преди 4 месеца, когато дойдох за първи път, вътрешно бях убеден, въпреки негативните резултати. Аз вярвах. Познавам момчетата и треньора, и знаех какви са изискванията и какво се очаква от нас. Има още един мач, ще видим какво ще стане“.

„Всичко зависи от нас. 11 на 11. В един мач всичко е възможно. Надявам се да сме крайни победители“, завърши Димов, който наниза изравнителното попадение.