Националният клуб на привържениците на Левски обяви официално чрез своя собствен сайт, че прекратява всякакви взаимоотношения с настоящите ръководители на клуба. Като причина от НКП изтъкнаха „надменото поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика“ Спас Русев.

Боримиров към тръста: Феновете са винаги добре дошли на "Герена"

Вчера се проведе извънредното Общо събрание на акционерите в Левски, като много преди неговия край представителите на тръст „Синя България“ си тръгнаха недоволни.

Спас Русев за козирката, Наско Сираков и мястото на феновете

Ето и пълната позиция на НКП, която публикуваме без редакция:

Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК „Левски“. 

С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към „синята“ публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба.

Спираме да бъдем медиатор и „преводач“ в комуникацията с привържениците.

Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК „Левски“.

Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да „овладеем“ положението. Всичко обаче спира до тук!

Ние няма да спрем да сме част от „сините“ редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на „Левски“, зависи само от вас!

Още по темата "Левски":

Старите собственици търсят над 2 милиона от клуба

Кирил Ивков влиза в Надзорния съвет на "сините"

Дълговете на Левски са намалели с 6 милиона лева

Владо Николов: Не разбирам политиката на футболния клуб и не съм единствен