Вторият най-голям акционер в Левски Даниел Боримиров заяви, че се чувства обнадежден след извънредното Общо събрание на акционерите, което се проведе днес. Спортно-техническият директор заяви, че вече всички, свързани със „синия“ клуб, са наясно с конкретни числа какво е състоянието му.

Задълженията на Левски са намалели с 6 милиона лева

„Аз съм обнадежден, тъй като се изнесе пред абсолютно всички акционери в клуба цялата информация в цифри и числа какво е състоянието на Левски“, коментира Боримиров.

Той призна, че не може да разбере значението на постъпката на тръст „Синя България“, чийто членове се оттеглиха от събранието много преди неговия край.

Тръст "Синя България" напусна събранието

„Аз не мога да разбера феновете, защото това, което те искаха, беше предвидено в точка „Разни“. Те желаеха да разискват трета точка, ако не се лъжа, а ние бяхме предвидили тази дискусия за накрая.“

„Разбира се, нашите фенове винаги са добре дошли, заявяват го най-откровено. Няма да водя комуникация чрез медиите. Когато пожелаят, могат да дойдат на „Герена“. Знаят ми и телефона. Нека да направим една такава среща.“

Кирил Ивков влиза в Надзорния съвет на "сините"

„Мисля, че Левски трябва да излезе от положението, в което се намира. Най-вече трябва финансово да се стабилизира. Не трябва по 7-8 футболисти да идват всеки полусезон, а е крайно време да започнем да налагаме нашите юноши. Това е нещо, на което аз ще държа изключително много. Вече чужденците трябва да бъдат класа, това е“, завърши Боримиров.