Футболистът на Левски Джереми де Ноойер се е върнал с травма след паузата за националните отбори. Полузащитникът е получил контузия в мач на своя Кюрасао и е под сериозна въпросителна за гостуването на „сините“ на Черно море от 26-ия кръг на Първа професионална лига.

Митов: С Черно море се познаваме добре, отиваме за победа

Наставникът на тима от Герена Николай Митов обясни, че в четвъртък Де Ноойер е направил съответни тестове, а резултатите се очакват днес. Същевременно специалистът добави, че с травма е и юношата Ивайло Найденов, а Станислав Иванов и Илия Юруков ще получат почивка зарадаи много натрупани срещи. Аут за гостуването в Каварна е и нападателят Амаду Сукуна.

Митов взе Кабов и Боримиров за Черно море

„Ивайло Найденов има контузия, а Станивла Иванов и Илия Юруков ще получат почивка. Де Ноойер ще отпадне по всяка вероятност, защото има травма от националния. Сукуна също отпада. Де Ноойер е правил вчера снимка, днес ще имаме резултатите. Надявам се за кратко време да се възстанови, защото всички играчи са ми нужни“, обясни Митов.

Левски гостува на Черно море на 1 април от 17.30 часа. Ще може да я проследите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

В прикаченото видео виждате кадри от предходния мач между Левски и Черно море през сезона: