Един от най-добрите играчи на Левски Джереми де Ноойер проведе пълноценно занимание с отбора. Той се впусна в заниманието, което беше последно за "сините" в София, преди да заминат на лагер за мача с Лудогорец. 

Първият и вторият в класирането спорят един срещу друг в сряда в Разград. Мачът е от 17:30 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио

Във вторник сутринта левскарите заминават на лагер в Русе преди тази битка. В неделя холандецът все още висеше за мача с лидера, защото получи травма по време на двубоя с Локомотив Пловдив. 

Но в понеделник следобед той се включи на пълни обороти в заниманието под ръководството на Елин Топузаков. Въпреки поражението от "смърфовете", което беше първо за "сините" този сезон, в тренировката си личеше, че има настроение сред играчите. 


Качи видео или снимка с хаштаг #фенсектор и #fansector в някоя от социалните мрежи, а ние ще направим ще популяризираме твоите емоции. 

Просто бъди активен. Ако нещо те впечатли, заснеми го и го качи. От там насетне ние сме на ход. 

Ние искаме да видим събитието през твоите очи. Позволи ни да го направим! #фенсектор и #fansector