Наставникът на Левски Николай Митов коментира предстоящия двубой от 26-ия кръг на Първа професионална лига с Черно море. Специалистът изрази мнение, че двата състава се познават добре и добави, че „сините“ отиват в Каварна за победа.

Срещата е на 1 април от 17.30 часа. Ще може да я проследите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

„Ние бяхме с 10 човека, затова не направихме контрола по време на прекъсването за националните отбори. Направихме това, което искахме в паузата. Доволен съм. И Костадинов, и Краев играха в националния. Доволен съм от Костадинов. В Левски трябва да се доказваш във всеки мач и тренировка“, започна Николай Митов. 

„Познавам Черно море добре. Един от добрите отбори в България с много добър треньор (бел. ред. Георги Иванов-Гонзо). Ще бъде интерес мач. Отиваме да търсим победа. Интересува ме само Левски, не гледам другите състави. Не ме притеснява теренът в Каварна. Много от отборите не играят на собствените си стадиони, в търсене на по-добри терени. Този в Каварна е лижензиран, така че играем там“.

На въпрос за възникналото високо напрежение по оста Станимир Стоилов – Левски, Митов каза: „Неприятно е това, което става с Мъри и Левски. Не искам да го коментирам, Надявам се бързо да е разреши“.

„В България по-принцип отборите се познават. И ние ги познаваме (Черно море), и те ни познават“, каза още Митов.

„С всеки мач и в тренировъчния процес ми се изяснява кои играчи искам в отбора. Треньорът на вратарите е доволен от стражите ни. В събота ще разберете кой ще е под рамката“.

„Казах, че мое желание е всички да са здрави. Контузиите обаче са част от футбола. Затова има резерви. Ще видим дали Аниете ще бъде на върха на атаката“, завърши Николай Митов.