ЦСКА 1948: Защо ПФК ЦСКА АД не бе оздравено?

Никола Газдов източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Никола Газдов източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Членът на Управителния съвет на ФК ЦСКА 1948 Никола Газдов постави въпроса защо със сумата, която бе дадена от състезаващия се в Първа лига ЦСКА, не е било оздравено фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Първоначално Газдов не пожела да разкрие каква е офертата, с която са участвали в търга.

По-късно административният директор на ЦСКА Милко Георгиев заяви, че сумата, с която са участвали ФК ЦСКА 1948 е малко повече от 3 милиона лева, а клубът начело, на който стои Гриша Ганчев, е предложил 8 милиона лева. 

ЦСКА спечели емблемата

“Това е много висока сума, която бе дадена и се поставя въпроса защо не бе оздравен ЦСКА. Мисля, че всичко протече нормално и процедурата протече нормално. Има печелишва оферта и това не е нашата. Нямам съмнения, когато е доплатена сумата тогава ще говорим. Продължаваме по план, както до сега. Процедурата не е приключена, но сумата трябва да бъде изплатена", каза Газдов.

Милко Георгиев: ЦСКА печели, сигурно е

"С външно финансиране успяхме да съберем сумата. Има договори с клауза за конфеденциалност и сега не мога да коментирам нищо”, допълни той.

Шеф на ЦСКА: Войната с Домусчиев не е приключила!

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА търг

Първа лига