Търгът за активите на ПФК ЦСКА АД

Днес по обяд в Кърджали ще бъде проведен търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Това ще бъде втори опит да бъде проведен, след като при първия опит нещата бяха провалени.

На входа на града полицейските сили проверяват всяка една кола, която влиза в града. Полицейското присъствие е засилено като има подкрепления от градовете Пловдив и София.

Фенове на "червените" от цялата страна пътуват или вече са в Кърджали и чакат търга да започне. Пред самата сграда, където ще се проведе търга има вече и солидно полицейско присъствие.

Обстановката около сградата, където ще се проведе търга е спокойна, а феновете на "червените" ще чакат да видят какво ще се случи на площад в близост до блока, където е позициониран офисът на синдик Дора Милева.До този момент всичко е спокойно в Кърджали, където ще се проведе търгът за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

"Искам да попитам на границата дали има толкова полицаи, толкова полицаи не съм виждал никъде", коментира привърженик на "червените" дошъл от София, за да проследи какво се случва.

Свързани материали

  • ЦСКА спечели емблемата срещу 8 млн. лева ЦСКА спечели емблемата срещу 8 млн. лева
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА търг

Първа лига