Един от асовете на Лудогорец Абел Анисе предупреди френските национали, че ги чака тежък мач с България. Националът на Мадагаскар беше потърсен от медиите във Франция, защото е юноша на Оксер, а пък вече дълги години се подвизава по родните терени и е наясно с футбола у нас. 

"Националният отбор на България се състои предимно от играчи, които се подвизават във вътрешното първенство и Русия. Така като ги гледам, тръгнали са с големи амбиции към Париж и трябва да се внимава с тях. Искат победата", сподели Анисе пред изданието "Л'Експрес". 

Той коментира обширно и кариерата си в момента, както и как се е озовал в Лудогорец. 

"В момента нося екипа на отбор като Лудогорец, който спокойно може да е в Топ 8 на Лига 1. Иначе преди да дойда в България, бях в Оксер. Там отидох още 14-годишен, впоследствие стигнах дори и до първия отбор. После Ги Ру ме свърза с мениджър, който ми помогна да си намеря отбор в България и от няколко години вече съм тук."

"Иначе сега градът, в който живея, много ми напомня на умаленото копие на Оксер. Става въпрос за Разград, в който има само две или три заведения. Тук всички обичат футбола и са се концентрирали изцяло върху него", сподели още мадагаскарската звезда на Лудогорец пред френското издание.