Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев сподели мнението си след жребия за Купата на България, който изправи "червените" срещу Монтана. Според него, това е макар и силен, но хубав противник, защото столичани ще играят в град с предимно техни фенове. 

"Един от силните отбори в Б група със сериозен треньор в лицето на Ферарио Спасов и опитни играчи като Здравко Лазаров. Хубавото е, че гостуваме на стадион в един от "червените" градове. Там има много фенове на ЦСКА и се надявам да стане един празник за града." 

"Естествено, нашата цел е да елиминираме Монтана. Всеки знае, че отбороите с традиции като Левски, ЦСКА и Лудогорец преследват трофея, така че ще искаме да стигнем поне до финал, а пък там каквото стане." 

"Нямаме приоритети в различните мачове, независимо на коя позиция сме, ние винаги излизаме за победа. Наистина сме на първо място, но сме стъпили здраво на земята, знаем си проблемите, знаем и как се движат конкурентите. На няколко точки след нас са, но това не ни успокоява и знаем какво ни е реалното положение", сподели Тошко Янчев.