Хебър и Ботев Враца излизат един срещу друг в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Васил Левски" е от 17:15 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка. Главен съдия на срещата е най-добрият ни арбитър Георги Кабаков.
 
Хебър и Ботев Враца имат по 7 точки и заемат съответно 13-о и 14-о място във временното класиране. Пазарджиклии нямат успех вече 5 поредни мача и се надяват негативната им серия да бъде прекъсната. Врачани пък записаха 4 последователни загуби в шампионата и ще направят всичко възможно да се доберат поне до точката днес.
 
Броени дни преди мача Даниел Моралес се завърна начело на Ботев Враца. Той водеше отбора през първата половина на миналия сезон. Извън групата на врачани е опитният защитник Мартин Кавдански, който изтърпява наказание заради червения картон, който получи срещу Лудогорец (0:4) в последния кръг.
 
В Хебър продължава текучеството на футболисти. Фулвио Пеа няма да разчита на Тодор Чаворски, Емануил Манев и Патрик Нгинги, като се очаква клубът да се раздели с тримата футболисти. Родел Ричардс пък имаше документални проблеми с работната виза и си тръгна от Пазарджик.