Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира сътресенията в ЦСКА. 

"Не злорадствам. Винаги съм казвал, че е важно за българския футбол Левски и ЦСКА да ги има, да има дерби, независимо от враждата между нашите фенове. Това е жалко като цяло. Надявам се да се стабилизират и всичко да е наред с техния отбор", каза Михайлов.

"В Левски в момента всичко се развива нормално. Знаете, че измина тежка година. Тази ще е подобна, но се надявам все пак да е по-добра. Направихме добра подготовка и селекция. Надявам се в края на сезона да сме на по-добро място, защото Левски не заслужава да е на сегашното (б.а - осмо). Ще се борим и за Купата на България", добави Михайлов в Шоуто на Цитиридис.

Стражът коментира и участието си в рекламата на efbet. "Коментирахме с хората, с които направихме рекламата. Казаха: "Проблем ли ще бъде за теб по такъв начин да бъде направена?" В крайна сметка това бе част от живота ми. Не е тайна за никого, че в последните 12 месеца имах проблеми в Левски, бях се отчаял и бях качил доста".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.