Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, изказа мнението си след победата с 2:0 над ЦСКА 1948. 

"Доволен съм, важно е младите да печелят тези тежки футболни битки. С оглед на терена, не мога да имам кой знае какви претенции. Левски трябва да играе много по-уверено. Искам да контролираме по-добре събитията", призна Мъри. 

"Ние сме в началото, под никакъв начин не се заблуждавам с една-две победи или загуби. Изключително неприятно ми е, че нямаше условия за привържениците. Това ме натъжава. Когато се играе на откровени блата, трябваше ръководителите на футбола да вземат едно по-смело решение, което те никога няма да вземат. Щяха двата отбора да игреят след 10-20-30 дни на един прекрасен терен. Тогава можеше да бъде и в полза на ЦСКА 1948. Продължаваме да тънем в точкогонство, плащаме огромни пари за лагери, за футболисти. Убеждаваме ги, че се играе добър футбол. В един момент ги изваждаме, за да ги мъчим. Няма да спра да споменавам подобни неща, колкото и да се подиграват някои." 

"Стана хубава битка, и двата отбора прекалиха със симулациите. Аз не харесвам такива неща, ще се опитаме да отговаряме по-адекватно на такива действия." 

"Двата отбора играха агресивно, но чисто. Няма проблем, когато има футболна агресия и се играе чисто. Ние даже нищо и не тренирахме, знаехме какво е състоянието на терена. Можехме съвсем да объркаме играчите." 

"Знаете моето мнение - давам толеранс на съдиите, просто казах, че не е добре да се гаврят с Левски. Ако това е за жълт картон, значи на другите по три червени трябва да се дават. Интересно ми е какво ще опишат, предполагам, че няма да са лъжи. Четвъртият съдия каза, че щял да викне главния. Ами, викни го, аз не съм казал нищо лошо. Явно когато човек е толерантен, по-лесно го наказват. Това няма никакво значение. Важно е съдиите да свирят това, което виждат. Аз не искам да ги коментирам." 

"Ще играем с възможно най-добрия състав. Ротации няма. Колкото повече играят, толкова по-добра спортна форма. Септември също е млад отбор, с едно ниво под нашето. Трябва да направим добър мач и да зарадваме феновете с добра игра и победа." 

"В 21-и век да говорим за война е недопустимо, но явно има достатъчно хора, които не мислят с главата си. В клуба взехме решение да призовем към спиране на войната. Не го разбирам. Целият свят говори за въоръжение, вместо да говорим за мир. Хвърляме милиони, за да се пазим. Не може държавите и хората да говорим за война. Тези пари за военни действия могат да отидат за много по-хубави неща. Чудя се на тези хора. Същото е и с нашия парламент. И ние сега ще се въоръжаваме, ще воюваме. С кого - и ние не знаем", завърши Мъри.