Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, разкри притеснителна новина за "сините". Шефът на тима от "Герена" заяви, че договорът на младата звезда на отбора Станислав Иванов изтича и той трябва да реши какво ще прави.

Колев обаче не спомена, че Иванов има намерение да продължи своя контракт. От няколко мача футболистът е извън групата на Левски по решение на мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков.

Антон Узунов
60 снимки

Така на практика може да се окаже, че отказът за трансфер е по-малкият проблем за Левски. Остава загадка дали Иванов се готви да избяга от Левски. 

Преди няколко дни се появи информация, че мениджърът на състезателя Джон Ингълс му влияе лошо, като му мъти главата.

"Станислав Иванов нямаше как да влезе в игра, тъй като е извън групата. Скоро не съм разговарял с него. Преди един месец се опитах да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече, но той отказа трансфер. Неговият договор изтича и той трябва да реши какво ще е бъдещето му. Според мен има нужда от малко въздух", заяви шефът на Левски. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.