Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че ще подаде оставка след загубата от Черно море.

Антон Узунов
60 снимки

„Загубата дойде от неопитността. Изиграхме много добро първо полувреме. Всеки мач правим една и съща грешка. Хората са слаби да искат оставка. Питат дали няма други бекове в България, няма. Загубихме от Славия отново след глупави грешки. С човек повече вместо да ги натиснем и да отбележим нов гол, допуснахме попадения. Виждате, че започнаха да треперят. Явно Левски е много висока летва за някои футболисти“, заяви Тодоров.

„Срещу Славия заслужавахме да вземем точка. Днес заслужавахме да спечелим след първото полувреме, но напълно заслужено Черно море спечели през втората част. Феновете ще получат оставка. Четири месеца знам през какво преминах. Лесно е да се говори отстрани. Трябва внимателно да се отнасяш с това, че са млади футболисти, но вече ми омръзна. Грешките на играчите са причината за оставката. Още от първия мач се започна. Когато не си вземеш поука става малко глуповато“, добави още той.

Антон Узунов
89 снимки

„Достатъчно е, омръзна ми вече да се занимавам. Казаха ми, че не съм пускал играч, а той по това време беше в Сърбия или заради някакви коефициенти съм казвал на футболист да играе по различен начин. Не искам да се занимавам с тъпи интриги. Футболът е за мъже и с това трябва да приключим. Това ще е решение на собствениците, а не мое кой да е следващия треньор“, каза Тодоров.