Ръководството на Лудогорец направи важно обръщение към феновете на тима преди мача от групите ан Лига Европа срещу Антверп.

"Уважаеми фенове на Лудогорец,

Ръководството на ПФК Лудогорец  умолява всички, които ще присъстват на мача от груповата фаза на Лига Европа с Антверп в четвъртък, да спазват стриктно специалните мерки за безопасност, описани в заповедите на Спортното и Здравното министерство, както и УЕФА.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим.  Непосредствено преди турникетите стюарди ще проверяват телесната температура, а полицията за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

Всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона. Привържениците са длъжни да се запознаят детайлно с мерките, които трябва да спазват от укзателните табели по входовете на „Хювефарма Арена“ и инструкциите, които поучават при покупката на билети.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си на стадиона и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на „Хювефарма Арена“. Носенето на маска, която да покрива носа и устата по време на целия мач е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Антверп стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч.  В случай, че има останали свободни билети, касата на ул. „Васил Левски“ ще работи до 21 ч."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.