За да улесни максимално своите фенове, Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача с Антверпен на 22 октомври от 22.00 часа на стадион "Хювефарма Арена". Така привържениците на Клуба от други части на България ще могат да се снабдят лесно с входни талони за двубоя с белийския тим.

Билети може да се закупят на https://tickets.ludogorets.com или от мобилното приложение на клуба.

Важно! Билетите са поименни и ще трябва да се въведат трите имена на присъстващите на латиница. 
Освен това, за влизане на стадиона е необходимо да се носи лична карта, както и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства лице под 18 години. Тези декларации са в линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

Цените на онлайн билетите за мача с Антверпен са следните: 

Сектор „В“ /блок 1/  – 25,00 лв.
Сектор „А“  бл. 2 и 3  – 25,00 лв.
Сектор „А1“ бл. 1 – 25,00 лв.
Трибуна „Моци“ – 20,00 лв.

ПФК Лудогорец напомня на всички, които ще бъдат на мача с Антверпен, че УЕФА въвежда специални мерки за достъп и присъствие на стадиона, които стриктно ще се спазват.

Освен декларацията за осведоменост относно COVID-19 и лична карта на стадиона е задължително да се носят предпазни маски през цялото време на срещата, както и да се спазва физическа дистанция.

Феновете, които не разполагат с маски ще могат да си закупят такива от фен караваната, която ще бъде позиционирана на кръстовището преди стадиона, както и от кетъринг зоните на "Хювефарма Арена".