Левски посреща Арда в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на "Виваком Арена Георги Аспарухов" започва в 18:45 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. Главен съдия на срещата е Владимир Вълков, а ВАР арбитър - Красен Георгиев.
 
Треньорът на Левски - Станислав Генчев, не може да разчита единствено на Фабио Лима, който продължава да се възстановява от контузия. Под въпрос е и участието на Карлос Охене, който е измъчван от болки в коляното и това бе причината да изгледа от резервната скамейка победата с 1:0 над Славия в миналия кръг. Очаква се и днес той да не започне титуляр, след като не тренира наравно с останалите си съотборници. Напълно готов за двубоя обаче е  възстановеният Асен Митков. Най-големите надежди на Левски са свързани със страхотната форма на Евертон Бала-Куршума, който е най-силно представящият се играч за "сините" от началото на сезона.
 
Двубоят с Арда поставя началото на една тежка серия за Левски, на който предстоят мачове още с Ботев Пловдив, ЦСКА, Берое и Черно море.
 
Арда ще излезе на "Герена" със самочувствие, тъй като не познава вкуса на загубата в последните четири срещи. Тимът от Кърджали победи ЦСКА (2:1) и Ботев Пд (1:0), а завърши наравно като гост с Черно море (1:1) и Славия (1:1). Селекцията на Тунчев все още чака първите си три точки извън дома, но наставникът е доволен, че отборът поддържа едно ниво.
 
Преди днешния мач "сините" фенове ще могат да се срещнат с бившия капитан на тима Николай Тодоров-Кайзера, който в четвъртък навърши 60 години. Авторът на фамозния гол срещу Рейнджърс ще раздава автографи от 17:30 часа пред сектор А на "Герена".

подкрепя българския спорт