Има твърде голяма вероятно ЦСКА да посрещне Септември София на Националния стадион „Васил Левски“, научи Gong.bg.

Както е известно, столичният гранд се лута при домакинствата си в последните седмици поради ремонтните дейности на терена на „Васил Левски“, но нашата медия разбра, че срещата със Септември има огромна вероятност да се проведе в центъра на столицата.

ЦСКА "домакинства" на Берое на „Христо Ботев“ в Благоевград, когато феновете на тима препълниха централната трибуна в югозападна България, а имаше брожения, че ЦСКА може да посрещне Септември на стадиона на Берое в Стара Загора. По всичко личи обаче, че тимът ще се завърне да домакинства обратно на Националния стадион, след като ремонтните дейности са в заключителен етап. ЦСКА ще играе на "Васил Левски", докато не приключи изграждането на новия стадион на "червените", което трябва да се случи до март 2026-а година.

Окончателното решение къде ще се проведе този двубой официално трябва да се разбере в понеделник, 30-и септември.

Така, ЦСКА ще има шанс да играе на новата трева на Националния преди голямото дерби с Левски, което ще се проведе веднага след паузата през октомври за национални отбори. Левски ще бъде символичен домакин срещу ЦСКА на 19-и октомври именно на "Васил Левски".

подкрепя българския спорт