ЦСКА 18948 подкрепи с още средства каузата на Стивън Бориславов.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"ЦСКА подкрепи с още средства каузата на Стивън Бориславов. Футболистите и треньорите от първия и втория състав на „червените“, както и всички служители на клуба събраха сумата от 1700 лева, които ще бъдат преведени по сметката на Стиви.

Стивън Бориславов доскоро беше част от школата на Левски и игра за юношите, родени през 2007 и 2008 г., но сега е изправен пред диагнозата Сарком на Юинг. Битката му с болестта налага лечение в Германия, което ще коства на семейството му 200 хил. евро.

Припомняме, че ЦСКА организира и благотворителен търг в подкрепа на Стиви, от който беше събрана сумата от 900 лв. В търга феновете на отбора наддаваха във Facebook страницата на клуба за фланелките от сезон 2020/21, с които някои играчите на „червените“ влязоха в сблъсъци от efbet Лига и турнира за Купата на България,

Събирането на средства за каузата продължава! На предстоящия двубой между ЦСКА и Левски от 21-вия кръг на efbet Лига в събота от 15:00 ч. също ще бъдат организирани няколко инициативи в подкрепа на Стивън Бориславов и неговата борба с диагнозата.  

Призоваваме всички отбори и деятели в българския футбол да помогнат с всичко възможно, за да може лечението на Стиви да продължи! Той се нуждае от нас!"

За допълнителни преводи публикуваме дарителската сметка на Стивън Бориславов:

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов