Сираков е единствения собственик в света който няма 2 лева в джоба си но притежава Ф.К. Левски . Затова Левски е слаб отбор със слаби футболисти и бездарен старши треньор ......
Сираков е единствения собственик в света който няма 2 лева в джоба си ..... Като нямаш пари кво ще решаваш ?
Кольо кога ги тренираш тия дърводелци - те имат повече почивки от колкото тренировки .....
@elfilki68 Както Пепси 0 на 6 ......... Честито на всички фенове на Литекс - София
@go6etogong Да вземем пример от вас Литекс -София !
Джавад Ел Джемили много е добър ще вкарва много голове .........
Как НАП не си е търсила парите от предишните собственици ??? Нали е направен одит и се знае кой не е внасял парите в НАП и да му се търси отговорност и да бъде тека добър да си погаси задълженията .......
Напротив ние сме фенове и на Литекс -София !
Добре играха момчетата първото полувреме но второто нещо стана !
Като нямаме хубави стадиони ще ходим в чужди държави да им пълниме гушите
@Neznaiko1912 Да правилно си написал ! А вие кога ще потърсите отговорност на тези които ви унищожиха ? Доведоха ви отбор от Ловеч и почнахте да им викате цска да ама не Литекс не е цска !
Много е жалко да си фен на Литекс -софия
Васил Божков дава много пари за отбора и ще продължава да инвестира защото е ЛЕВСКАР ! Тъкмо почна Левски да се съвзема и разни измислени сайтчета почнаха интригите .......
До момента Левски не е подписал с нито един нов. Какво става г-н Божков ?
Аре обратно у Ловеч !
Да си ходи Литекс -София във вкъщи у Ловеч !
Гриша Ганчев знае как се купуват мачове справка шампионските титли на Литекс - Ловеч ! Сега иска със същите научени хватки да стане шампион и с Литекс -София !
@IvoStoyanov Разбирам, че на всички припознавачи ви е люта мъка, че "Левски" /слава Богу/ няма да сполети злощастната съдба на припознавача от Микре - Ловеч, но това е положението - свиквайте и преглъщайте!!!
"ЛЕВСКИ ВЕКОВЕН"!!!
Жуниор Мапуку е класи над нападателите които ги имаме в момента в Левски !
Успех на Петър Хубчев !
Петър Хубчев е правилния и точен човек за Левски ! Сигурен съм на 1 000 % че Хубчев ще направи Левски шампион ! Само Левски !
Литекс си е Литекс въпреки че вече е в София ! Гришето Ганчев знае как и къде да хване съдията .......
До Томислав Русев ! Г-н Русев свържете се с г-н Павел Колев и му задайте въпроса защо лъже че е разговарял три пъти с г-н Димитър Димитров – Херо след като Херо каза че последния воден разговор е от месец декември миналата година !?!? Докога феновете на Левски ще бъдат лъгани ? Тоя ще е треньор онзи ще е с футболистите е същата история ще идва еди кой си няма да идва и т.н.
@Plamen_Levski33 Ако е толкова добър какво прави в България ? А и германците го разкриха веднага ......
Добре дошъл на Димитър Димитров -Херо в Левски !
Единствено Димитър Димитров -Херо може да направи от Левски отбор !
Разбирачи какво ви е виновен Павел Колев и новите собственици които са отскоро в Левски а отбора се съсипва и източва поне от 10-години. Сигурен съм че от лятото Левски ще има други играчи и от тези които са в момента почти никой няма да остане и най-вече с нов старши треньор ........
Станислав Костов, Валери Божинов и Серджиу Буш взети и тримата заедно са много по-слаби от Мапуку
Даааа, Балъчето е възпитал идеални 11 балъчета! Това разбира се не е изненада, те не играят за нищо, но пък достатъчно комично го играят :D Поне забавляват припознавачите!
Васил Божков ще стабилизира Левски но трябва малко време .......... Васил Божков е истински фен на Левски знам го от негов много добър приятел !
  • 1