Отборите на Берое и Лудогорец излизат тази вечер в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Срещата е от 21:15 часа в Стара Загора. Двубоя можете да гледате по DIEMA SPORT, както и да проследите минута по минута в Gong.bg.

Лудогорец влиза в мача със самочувствие. Тимът е почти сигурен участник в Лига Европа, след като в последната квалификация записа изразителна победа. „Орлите“ разбиха Петрокуб с 4:0 в четвъртък. По този начин те могат да насочат поглед изцяло към мача с Берое, който се справя добре с десет точки от пет срещи.

Съставът, воден от Захари Сираков, е единственият отбор в елита, който все още не е губил точки, като очакванията са това да продължи и след визитата в Стара Загора.

Берое записа исторически резултат в изминалия пети кръг от българското първенство. Момчетата на Хосе Луис Ачиари спечелиха като гости на Крумовград с 1:0 и вече имат три победи от три гостувания от началото на сезона. Справка в статистиката показва, че никога досега в историята си Берое не е печелил първите си три гостувания в един шампионат. Освен това старозагорци никога досега не са успявали да запишат 4 поредни победи като гост.

Берое вече има 10 точки от 5 мача, докато шампионите са с 9 пунктра от 3 срещи. 

 

подкрепя българския спорт