@bumerang58 И какво му е на предложението? Към момента в който ще играят с Тирето всичко в първенството ще е вече решено.
@DESTROYER Не четеш внимателно. Става дума да се откажат доброволно от лиценза.
@bogosian Ле-ле ми що не ги бихте като са толкова зле? Че и с 10 човека бяха :)
Идеалният ни формат е като шотландския формат с 12 отбора и три врътки, плюс още 5 мача след това.
Кво дерби с ашладисани отбори?
И изписвайте имената на отборите правилно. Днес мачът е ЦСКА-София (София) или както го изписват от УЕФА CSS срещу Левски.
Кюрдът пак се изцепил неподготвен. Какво ЦСКА е това? Иначе и аз нямам нищо против да ги виждам все последни.
Те тия откога нямат спечелен мач без съдийска помощ?
Този явно някой друг мач е гледал. А Литекс явно ще изравнят рекорда на умрялото ЦСКА заемайки последното място в турнира, което им беше и най-големия международен успех.
Ха-ха-ха Тире София утре ще има половин отбор с положителни проби и ще обърне плочата за мачовете с рев незабавно да се отлагат.
Вече и по две измислени дузпи не стигат да се добута Каузата до победа. Другият път поне 3 плюс двама изгонени от противника.
@peliforewer Странно какво има да ги отказват? Фарьорците ако не си вкарат автогол в последната минута може и да ги изритат от ЛЕ. Ако не стане Базел ще ви напълни кошарата. А като паднете от Локото сезона за вас ще е почти приключил. Докато някой ви изхвърли и от турнира за купата :).
Кво се правят на интересни тези смешници като играта с ръка на Черньото е очевадна?
Ловеч има добра традиция срещу този противник. Последният път май насред Ловеч отнесе 4 гола. Сега и три ще са достатъчни.
Обяснявам му бързо на този "морален" галфон - кампаниите вървяха прилично докато не бяха налазени от бойковата шайка и лично сълзата не се намърда. Феновете не са дойна крава за идиоти.
Не, не са единствените. ЦСКА с Тире София има същите дългове.
Да тестват и за свински грип и ако има заразен да прекратяват
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Иначе 4i4:0 Венци пак плещи наизуст. Какво общо и каква връзка има техниката, партньорите, наеми и ДДС-та с продадените права за излъчване на мачове? Правата си имат цена и тя е ясна 6,5 млн. от които автоматично 10% заминават за БФС. Оттам насетне телевизията или телевизиите какво ще правят, ще излъчват ли или няма да излъчват си е тяхна работа. Бонус за гледаемост няма
4 милиона при обща сума от 5,9 е скромно :).
Супер. Може да го слагат на пейката и да наводнява терена със сълзи :).
@umen Викаш да станем Славия. Ми що да не станем?
Дотук плановете за харчене на пари са ясни. Няма план обаче за привличане. Май пак на Бащицата ще се разчита, но да си кютаме на командно дишане.
Ганчо е собственик на Литекс Ловеч, който като маркетингов трик го прекръсти на ЦСКА с тире София (София). За какви тартори и какви собственици на ЦСКА става въпрос изобщо?
Арменецът затова ли беше толкова нахилен? Официално ще го трудоустрояват на платена длъжност към клуба за "добре" свършена работа. Нищо, важното е феновете да даряват и да не спират кампаниите.
Прав е. Какво общо може да има ЦСКА 1948 с Капрачев от Ловеч? Едното е нов отбор, а другото някакво неясно творение между Етрополе и Ловеч.
@vitop Не бе. Подсъдимите нямат никакви права. То това презумпция за невиновност е за некви аборигенски страни и тук не важи.
@IbreObre Естествено, че не може да стане, но мутрафоните и мисирките тези неща не ги интересуват. Някой умник бърка май АД с ЕООД или ООД. Такова чудо като изключване на акционер няма :). Както и принудително обезсилване на нечии акции. Но, кой да знае такива подробности
Нещо по изискването за спонсорирането на Лудогорец да каже?
@BaLoN Кои сте вие бе припок? Туй дет беше при аматьорите после искаха да го прекръстят на фк Лупи и игра при аматьорите умре преди няколко години. Това дет се подвизава на Грух Кочин е преименуванито Литекс за което направиха ново първенство, че на Джуджо да му мине припознаването. А онова там с числата дет сега играе в Б група е ново тимче.

Иначе мутрето Венци да прати собственото си измислено тимче при аматьорите поне докато не покрие изискванията за наличие на нормален стадион поне в един сектор
Е кво има да му оценяват? Нали имат ежегоден счетоводен баланс? И по него Тирето се оценява на МИНУС 30 млн. т.е. трябва да внесат капитал от 60 млн.
  • 1