@nusmir_fajc То и друго решение си има. Да гледа до лятото видеозаписи и да подтичква с децата. После да го взимат. Ще им върши много работа.
@Walkthroughmyeyes Тия от Пилзен и Базел някакви европейски трофей да са взимали?
@CSKAnaGANCHEV Мерси за много високата оценка, която даваш на Левски. Разбирам, че същите футболери на Каузата, дет биха в Разград финалиста на ЛЕ Рома са пълни головодници, а Левски е поне три нива над Рома, та без проблем дрънкаме Каузата, ама тоя път сме им легнали :)
@CTEoloAH Това е положението при нас. Имам усещането, че в момента се тупа топката и ръководството иска да види ще се доберем ли до групи или не. Ако се случи първото вероятно ще обогатим селекцията с някой и друг нов трансфер. Ако не, ще играем сезона с тези играчи.
Тоя пък се изхвърлил. Гледах им част от мача с македонците и тия ги смачкаха. Само някакъв абсолютен късмет да вкарат някакъв измислен гол при редките си минавания на цетъра ги класира.
Тия пък какви карти са продали миналата година, че сега ги надскочили?
Кви са тия Лудогорец? Някакъв сбирщайн с един българин за цвят.
@paramone54 Па както искаш го разбирай. То в 3 от тия 15 Тирето не можа да му вкара нищо. Ама те сигурно са хванати, че нещо на никой не могат да вкарат 😆
Ле-ле колко припок на погребаната Цеца се навъдила. И то само ден след като браха срама на припознатия Литекс с 0 удара към вратата на Левски в загубения финал.
Нормално де. То на припоците какво им остана освен малката радост от някой и друг провал на Левски. Като си нямаш отбор тъй става.
Левски и ЦСКА изиграха последният си финал за купата преди 17 години и повече няма да има, защото ЦСКА вече не съществува. А с провинциалния Литекс, настоящ ЦСКА-София (София) не сме играли финал от малко повечко, но това не е драма.
За какво им е стадион? Литекс скоро ще си се върне на Арена Гном в Микре
От публикувания запис единственото, което установявам, че във втората ситуация със т.н. шейна на Греков в НП си се свири дузпа за опасна и агресивна игра, а Чинков е пропуснал. Зеленият лети по задник с краката напред поне 3-4 метра. Ужас. Добре, че не закачи краката на Уелтон.
То бъдещето на ЦСКА отдавна е решено и такова няма. Затриха ги.
Ако се говори за някакво бъдеще на Тирето е дали ще остане в София или ще се върне в Ловеч.
@CSKAnaGANCHEV Вашият път свърши преди няколко години. Това е пътя на Литекс.
За какво е стадион на изчезнал клуб?
Гришата си ремонтира стадиона в Ловеч и то с държавна пара. Да си се върнат в родния град.
@Кашчей По устава на УЕФА върху решенията на КАС има възможност да се упражни съдебен контрол и компетентен да разгледа подобна жалба срещу решение на арбитража е Швейцарския върховен съд. А причината е, че седалището на УЕФА е в Лозана.
@CTEoloAH Що си останал с грещното впечатление, че в Дания се плащат някакви колосални заплати на ритнитопковците?
Какъв изпълнителен лист пък можело да си извади този? Спечелил е делата на първа инстанция, а в момента се обжалват пред Апелативен съд. А след това може и Върховен да има.
@DUHAM0_Cqp Европата стига до София, Микре е в Азия :)
Добро сме играли, ма ке отпаднеме :) ПЕТьо си е ПЕТьо
Мда. Раев все повече се доказва като абсолютен мухляк.
На зле вървят нещата.
@bumerang58 И какво му е на предложението? Към момента в който ще играят с Тирето всичко в първенството ще е вече решено.
@DESTROYER Не четеш внимателно. Става дума да се откажат доброволно от лиценза.
@bogosian Ле-ле ми що не ги бихте като са толкова зле? Че и с 10 човека бяха :)
Идеалният ни формат е като шотландския формат с 12 отбора и три врътки, плюс още 5 мача след това.
Кво дерби с ашладисани отбори?
И изписвайте имената на отборите правилно. Днес мачът е ЦСКА-София (София) или както го изписват от УЕФА CSS срещу Левски.
Кюрдът пак се изцепил неподготвен. Какво ЦСКА е това? Иначе и аз нямам нищо против да ги виждам все последни.
Те тия откога нямат спечелен мач без съдийска помощ?
Този явно някой друг мач е гледал. А Литекс явно ще изравнят рекорда на умрялото ЦСКА заемайки последното място в турнира, което им беше и най-големия международен успех.
Ха-ха-ха Тире София утре ще има половин отбор с положителни проби и ще обърне плочата за мачовете с рев незабавно да се отлагат.
  • 1