Да тестват и за свински грип и ако има заразен да прекратяват
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Иначе 4i4:0 Венци пак плещи наизуст. Какво общо и каква връзка има техниката, партньорите, наеми и ДДС-та с продадените права за излъчване на мачове? Правата си имат цена и тя е ясна 6,5 млн. от които автоматично 10% заминават за БФС. Оттам насетне телевизията или телевизиите какво ще правят, ще излъчват ли или няма да излъчват си е тяхна работа. Бонус за гледаемост няма
4 милиона при обща сума от 5,9 е скромно :).
Супер. Може да го слагат на пейката и да наводнява терена със сълзи :).
@umen Викаш да станем Славия. Ми що да не станем?
Дотук плановете за харчене на пари са ясни. Няма план обаче за привличане. Май пак на Бащицата ще се разчита, но да си кютаме на командно дишане.
Ганчо е собственик на Литекс Ловеч, който като маркетингов трик го прекръсти на ЦСКА с тире София (София). За какви тартори и какви собственици на ЦСКА става въпрос изобщо?
Арменецът затова ли беше толкова нахилен? Официално ще го трудоустрояват на платена длъжност към клуба за "добре" свършена работа. Нищо, важното е феновете да даряват и да не спират кампаниите.
Прав е. Какво общо може да има ЦСКА 1948 с Капрачев от Ловеч? Едното е нов отбор, а другото някакво неясно творение между Етрополе и Ловеч.
@vitop Не бе. Подсъдимите нямат никакви права. То това презумпция за невиновност е за некви аборигенски страни и тук не важи.
@IbreObre Естествено, че не може да стане, но мутрафоните и мисирките тези неща не ги интересуват. Някой умник бърка май АД с ЕООД или ООД. Такова чудо като изключване на акционер няма :). Както и принудително обезсилване на нечии акции. Но, кой да знае такива подробности
Нещо по изискването за спонсорирането на Лудогорец да каже?
@BaLoN Кои сте вие бе припок? Туй дет беше при аматьорите после искаха да го прекръстят на фк Лупи и игра при аматьорите умре преди няколко години. Това дет се подвизава на Грух Кочин е преименуванито Литекс за което направиха ново първенство, че на Джуджо да му мине припознаването. А онова там с числата дет сега играе в Б група е ново тимче.

Иначе мутрето Венци да прати собственото си измислено тимче при аматьорите поне докато не покрие изискванията за наличие на нормален стадион поне в един сектор
Е кво има да му оценяват? Нали имат ежегоден счетоводен баланс? И по него Тирето се оценява на МИНУС 30 млн. т.е. трябва да внесат капитал от 60 млн.
@pisna_mi Припок хич не си наясно. Къде е този отбор Левски 1914 да ни светнеш? В търговския регистър ясно си пише кой кое е - има ПФК Левски АД и ПФК Литекс Ловеч със сменено наименование ЦСКА тире София (София). Относно УЕФА тя каза, че който вади дивиденти от чуждо име и чужда марка е длъжен да плаща. Иначе коефициента ви можеш да си го видиш в ранглистата - той е на чисто нов отбор.

Що се отнася до наглостта на Полуръста и припоците сега е момента да скочат от джобовете си и да подкрепят любимото Менте от Ловеч. Не виждам Левски да се унижава да проси пари въпреки много тежкото си финансово състояние. Защото ние сме Левски
То ЕКТ не се вижда да има, тия пъзел ми редят. Хубава работа, но българска.
Тестовете хубаво. Но защо им отлагат мача? Или си под карантина 14 дни и си седиш в къщи или не си и си ходиш на работа. В техния случай хем са карантинни, хем ходят на тренировки. Това си изглежда като почивка преди мача за купата.
Да ви имам страхотната новина. Че двата скункса дет дояха Левски при Тотонев и Спас от Перник пак са намерили начин да захлебят покрай Левски. най-известните фенове. Смях
Гонг са особено тъпи и упорити. Един милион пъти повториха лъжата за Литекс и като виждат, че не става истина пак продължават :).
Ами то ВАР се доказа като доста спорна система. Нали пак съдии гледат. Но не знам дали Домузът няма пръв да изпищи от въвеждането й защото доста от бонусите за неговото тимче при читави съдии ще паднат.
Интересно какво ни е погалил този пуст жребии? Маджарите, въпреки че не са кой знае колко по-добри от нас винаги когато са ни хванели са ни дрънкали. И това е и на национално и на футболно ниво.
Не можах да гледам мача. Хвърлих едно око на репортажа. Добър мач за българските стандарти както се казва. Имаше интересни моменти и Берое направи доста хубави неща. Най-вече по отношение на резултата :)
Тия биха Дунав и Берое и почнаха да се приемат на сериозно. Като ги дръннат следващия кръг Тигрите и ще изрезнее
Увреждане на имущество на ОП „Паркиране и репатриране”. Че колко струва тази скоба брех? Като пуснеш жалба, че са те обрали, или свили нещо автоматично получаваш отказ да се образува наказателно производство и да си мръднат задника дори с мотив, че понеже откраднатото е по-малко от една минимална заплата това не е престъпление.
E за купата на втора лига си заслужава. То като друга не могат да вземат, пък и Либия вече не ги кани и това е нещо.
@LuditeOrli Намерил се кой да го каже :). И днес фалшива дузпа, че да е сигурно и ми се обяснява как съдиите не ги крепели :). Само от мачовете с Етър и двата с Локо Пд съдиите ви донесоха 6 т. За другите не ми се говори. То съдийските аванти са във всеки ваш мач ако не вкарате до края на първото полувреме.

Иначе Гела явно е настинал. Инвестирал? В какво? Даже чистачката беше закачил на европрограма. Да връща 60-те милиона на държавата за които го осъдиха вместо да философства и плещи глупости.
Хванали са си шаран :)
То хубаво го наказали с измислено наказание. Ама Дунав кой ще ги компенсира за неотсъдената дузпа в тази ситуация?
А нещо за гола с ръка или за неотсъдената дузпа при нокаутирането на Шопов по отношение на придворния съдия?
  • 1