На стилна церемония бойкият тим на Гонг получи купата и медалите си за третото място в Макдоналдс Медия Лигата. „Черните пантери” завършиха за пръв път в историята си на почетната стълбичка в журналистическата надпревара по футбол на малки вратички.

Награждаването бе в един от ресторантите на компанията в София. Освен отборния приз, успяхме да вземем и една от трите индивидуални награди. Репортерът на Гонг Веско Вълчев единодушно бе определен за най-добър вратар на първенството. Призът за най-полезен състезател отиде при нашия колега и приятел от вестник „24 часа” Найден Тодоров.

Шампион на Макдоналдс Медия Лигата стана отбора на Pro.bg, а със сребърните медали се окичи БНТ. Тимът на Гонг завърши първенството с повече от добри показатели – 14 победи, 3 равенства и 5 загуби с голова разлика 66 вкарани и 26 допуснати гола, с което спечелихме и неофициалната класация за най-добра защита.

Играещият мениджър на „черните пантери” Сашо Диков не присъства на награждаването, но сподели специално от плажа на Българското Черноморие:

„Това трето място го приемам със смесени чувства. Мисля, че през новия сезон ще се намесим в борбата за първото, а защо и да не го вземем. Оставам в отбора, има още какво да дам за него!”