Страхотен феърплей демонстрираха отборите на Ринг и Livesport в последния ден от груповата фаза на Каменица ФЕНкупа за журналисти 2011. Колегите от Ринг не се изкушиха от възможността да постигнат удобен резултат срещу колегите си от Livesport, с който и двата отбора да продължат напред, а телевизионерите да избегнат тежък поток в четвъртфинала. Двата тима играха на пълни обороти, което за малко да изхвърли Ринг от надпреварата. Те стигнаха до гол в последната минута на двубоя, а мачът по между им завърши 1:1, с което Livesport отпадна.

В същото време отборът на Гонг постигна лесна победа над в. Сега с 6:1, с което затвърди класирането вледващата фаза. Вчера Гонг загуби от Ринг с 1:2 след гол в последната минута. Ден по-рано „черните пантери“ се справиха с Livesport с 4:3. Така в групата Ринг завърши на първо място, отборът на Гонг е втори, но като най-добрия втори отбор в турнира получи директно право за участие на четвъртфиналите.

Утре Гонг ще се изправи срещу традиционния си съперник в. 24 часа. Само преди месец „черните пантери“ постигнаха победа над този тим с 4:1 в мач от Медийната лига.

Всички резултати от третия ден на Каменица ФЕНкупа за журналисти:

7 дни спорт –  Eurosport 3:1

Нова ТВ – sportal.bg 0:8

Меридиан мач/Телеграф – БНР 0:1

Novsport – ТВ7 2:4

donbalon.eu – Евроком 2:1

Капитал – БНТ 0:9

Стандарт –24 часа 0:2

bTV – Канал 3 4:2

Ринг – livesport.bg 1:1

Сега – Гонг 1:6

Класиране на вторите отбори в групите:

1. Гонг

2. 7 дни спорт

3. Novsport

4. Стандарт

5. donbalon.eu

Баражи за класиране на четвъртфинали:

9:00 часа 7 дни спорт – donbalon.eu

9:35 часа Novsport – Стандарт

Четвъртфиналисти са: sportal.bg, Ринг, ТВ7, БНТ, 24 часа, Гонг