Отборът на Гонг започна звучно своето участие в Mc Donald`s Медиа лига. „Черните пантери” разгромиха колегите от вестник 24 часа. Срещата приличаше на манчестърското дерби, което Сити спечели преди няколко дни.

ФК Гонг спечели двубоя с 4:1, а в края на мача пред нашия отбор стоеше дилема – да бие като „гражданите”, или да пусне стратегически гол, с който резултатът да стане 2:4, в чест на вестник „24 часа”.

Двубоят бе един от най-интересните в днешната програма на първенството. С три попадения и една асистенция блесна Иван Иванов, който няма нищо общо с Русия. Защитникът дебнеше от задна позиция и това матира противника. Един гол добави Красимир Илиев, който определено беше футболистът с най-зрелища фризура на терена.

Гонг сътвори няколко пропуска, които можеха да направят крайния резултат хандбален, но „черните пантери” показаха, че имат върху какво още да поработят.

Селекцията ни продължава да поддържа отличен баланс срещу „часовете”. В отбора никой не помни, кога за последно е губил от този уважаван опонент. Това важи дори и за най-старите в състава на мениджъра Сашо Диков, който днес водеше мача в стил „Роберто Манчини”.

С този крупен успех „черните пантери” поведоха в класирането, а целта през този сезон е само една – титлата.

Останалите резултати от деня:

БНТ – ТВ7 3:0

БНР – Тема:Спорт 2:0

В четвъртък са мачовете:

Спортал - 7 дни спорт

Блиц - Телеграф/Меридиан мач

Ринг - Нова ТВ