Отборът на ФК Гонг продължи с наказателната си акция в Медийната лига. Този път силата на нашите момчета изпита селекцията на ТВ 7.

Двубоят завърши при резултат 3:1, но срещата бе изключително завързана. Съперникът на „черните пантери” поведе в резултата, като попадението падна в началото на втората част. Тимът воден от играещия мениджър Сашо Диков се вдигна на виртуозен щурм и направи впечатляващ обрат.

Най-напред Краси Илиев вкара попадение от почти нулев ъгъл. От такава позиция по принцип се подава, но халфът ни реши да импровизира и както обикновено му се получи.

Последва отлична асистенция на Илиев, който намери включилия се в игра Диков. Техничният играч вкара топката в мрежата и даде аванс за ФК Гонг. В края на двубоя „черните пантери” проведоха контра атака, каквато има само в учебниците на Жозе Моуриньо. При един корнер Иван Иванов пое топката, изнесе я със спринт и намери по идеален начин Емил Евтимов. Нападателят не трепна и в стил Марио Гомес оплете топката в мрежата на ТВ 7.

Феноменален мач изигра вратарят Веско Вълчев. Той извади невероятни положения и отчая класни футболисти като Мартин Томанов и Илиян Енев от ТВ 7.

След като изплакнахме колегите от телевизията, те вече са готови за новото си предаване „Пред банята”.

„Черните пантери” пък имат зад гърба си пет победи от пет изиграни срещи. Пълният актив ни отрежда първо място в класирането. Успехът е още по-ценен, тъй като липсваха две важни фигури – Кирил Лулев и Ясен Гинев – Пинто, който е на проби в класен италиански тим.

Ето и съставът на ФК Гонг срещу ТВ 7: Веселин Вълчев, Иво Йовчев, Иван Иванов, Румен Пенчев, Красимир Илиев, Емил Евтимов /Стефан Стоянов и Сашо Диков/.

В другите мачове от кръга:

Ринг – Телеграф/Меридиан мач 5:3

Спортал – БНР 10:3

Агенция Блиц – БНТ 1:7

Про Медия – 24 часа 2:1