Собствениците на списание "Франс Футбол" са изпратили покана на Христо Стоичков да присъства на награждаването на новия кавалер на "Златната топка". Церемонията е в Париж на 3 декември, а като фаворити се смятат Лука Модрич и Кристиано Роналдо. От "Франс Футбол" поканиха всички живи носители на най-ценния индивидуален приз. Стоичков е потвърдил участие, информира вестник "Труд".

Камата е един от четиримата носители на "Златната топка", който в една година е спечелил и "Златна обувка" като голмайстор №1 на Мондиал. Другите са Герд Мюлер, Паоло Роси и бразилския феномен Роналдо.

Поканата от "Франс Футбол" промени малко програмата на Стоичков, но я направи още по-разнообразна. Веднага след Париж мегазвездата се връща в България с голяма изненада за феновете, която още пази в тайна. Ицо планира да раздава автографи на своята биография "Историята" в много градове, но още не е избрал. От Ямбол например предлагат да отворят цялата зала "Диана". Засега сигурно е единствено, че Стоичков ще се срещне с феновете си на 12 декември в София и никой няма да остане без персонален подпис.

Първият тираж на "Историята" рекордно бе изчерпан за седмица. На 25 ноември книгоиздателство "Софтпрес" ще издаде и нови 25 000 копия.