Отборът на Бургас спорт спечели турнира за деца до 11 г. в Бургас за купата на Асоциацията на българските футболисти /АБФ/. 

Надпреварата се проведе в рамките на Националната програма „Децата и футболът” и събра за участие 8 отбора от Бургаска област.  На финала възпитаниците на младия треньор Георги Тузаков се наложиха над съгражданите си от Звездичка с 5:4 след изпълнения на дузпи. Редовното време завърши наравно – 2:2. 

В класирането следват Нефтохимик, Созопол, Св. Никола Бургас, Ахелой, Локомотив Бургас и Поморие. Всичките осем отбора, които участваха в турнира, бяха наградени с по 5 професионални футболни топки. 

Раздадени бяха и множество индивидуални призовe:

- Най-добър вратар: Даниел Петров – Звездичка

- Най-добър защитник: Радомир Александров – Локомотив

- Най-добър полузащитник: Дарин Сотиров – Созопол 

- Най-добър нападател – Стоян Вълчев – Св. Никола

- Голмайстор: Назиф Башев – Бургас спорт

- Най-добър състезател: Кристиян Димов – Бургас спорт

- Най-полезен състезател: Станислав Кръстев – Ахелой

- Най-техничен състезател: Светослав Миленов – Нефтохимик

- Най-добър треньор: Георги Тузаков

Купата за отбора-победител беше връчена от зам.-кмета на община Бургас д-р Лорис Мануелян, който изрази възхищението си от футболната грамотност, себераздаването и спортсменското поведение на децата. 

Генералният секретар на АБФ Георги Бойчев награди председателя на Областния съвет /ОС/ на БФС - Бургас Николай Желев за цялостен принос към турнира, а индивидуалните призове бяха раздадени от известни местни футболисти от близкото минало.


Наградите на турнира бяха осигурени от компанията Кока-Кола - генерален спонсор на Националната програма „Децата и футболът”. Активна помощ на АБФ в организацията на турнира оказаха ОС на БФС - Бургас и общината.