БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино

БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино източник: www.bfunion.bg

БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино източник: www.bfunion.bg

Футболният клуб от село Хитрино, чиито жители пострадаха при трагичния инцидент с влаковата катастрофа в края на миналата година получиха подкрепа от Българския футболен съюз и президентa Борислав Михайлов, пише сайтът на футболната централа. Това се случи на специална церемония на местния стадион преди началото на двубоя срещу Кубрат 2007 от 20-тия кръг на Североизточната Трета лига. Решението местният клуб да бъде подкрепен бе взето на редовно заседание на Изпълнителния комитет на централата на 12 януари, а най-удобния момент Българският футболен съюз да демонстрира своята съпричастност и подкрепа към жителите и приятелите на футбола в Хитрино бе първият домакински мач за пролетния полусезон в Трета лига. 

източник: www.bfunion.bg

На специална церемония и пред пълните трибуни на стадиона, членът на Изпълнителния комитет на БФС и съветник на министъра на младежта и спорта – Емил Костадинов и заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов обявиха официално дарението в полза на клуба, което включва нови спортни екипи за нуждите на първия отбор и юношеските формации, както и топки и тренировъчни пособия за всички гарнитури в клуба. За своите нужди гостуващият тим от Кубрат също получи нови топки.

източник: www.bfunion.bg

Заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Антон Попов благодари на домакините за поканата и изказа съпричастност към семействата на пострадалите по време на трагичния инцидент. Попов заяви, че в лицето на БФС и президента Борислав Михайлов, футболът в Хитрино може да разчита на верен партньор.

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който бе отличен със специален плакет по повод отличното сътрудничество и развитието на футбола в региона благодари на БФС и президента Борислав Михайлов за подкрепата и обеща, че догодина условията ще се подобрят значително и клубът ще се сдобие с нов и по-качествен футболен терен.

източник: www.bfunion.bg

Сред официалните гости бяха председателят на Общинския съвет към Община Хитрино Мустафа Ахмед, председателят на ЗС към БФС – Варна Георги Мирчев, всички председатели на ОС към ЗС Варна, председателят на Управителния съвет на ФК "Хитрино" Теодора Игнатова. Гостите получиха шалчета на ФК "Хитрино" и наблюдаваха с интерес оспорваната среща, която завърши с успех с 2:0 в полза на домакините. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
БФС

Други