Отборът на Лудогорец Разград и нападателят Атанас Курдов се разделиха.

„От вчера той вече не е част от нашия отбор. Най-вероятно ще продължи в Ботев Пловдив. Съобразихме се с неговото решение. Нещата няма как да станат насила. Пожелаваме му успех”, заяви наставникът на втородивизионния тим Ивайло Петев.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ИВАЙЛО ПЕТЕВ ТУК!

В началото на годината бившият младежки национал премина в разградския тим, но по-късно везе решение да се върне в аматьорския футбол.

„Последният ни трансферен удар е Мирослав Иванов. В близките дни ще направим всичко възможно да привлечем още един класен футболист. Той е офанзивен футболист и се надявам още да вдигне класата на нашия отбор. С него селекцията ни ще приключи”, добави наставникът на хита на трансферния пазар.

„Не знам колко е нашият бюджет. Други хора могат да Ви отговорят на този въпрос. Бюджетът ни е добър, но не е такъв, какъвто се тиражира в пресата”, категоричен бе Петев.

„При всички положения ще се опитаме да запазим 70% от футболистите и за другия сезон, ако влезем в А група. Караме стъпка по стъпка. Първата ни цел е А група. Като влезем там, ще правим нова стратегия”, каза още бившият играч на Литекс.

„Надявам се да постигнем поне част от успехите на Литекс. Всички сме амбицирани за това. Литекс си е Литекс. Не искам да коментирам повече тях”, завърши Ивайло Петев.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ИВАЙЛО ПЕТЕВ ТУК!