Втородивизионният ФК Верея започна днес зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Б група на клубната си база Трейс Арена.

Старши треньорът на тима Радостин Кишишев изведе за първото занимание 17 футболисти. Сред тях бяха двете нови попълнения - халфът Симеон Баев, който беше привлечен от Созопол и дясното крило на Ботев Гълъбово Иван Винков.

В понеделник към тима ще се присъедени и третото попълнение - халфът Ангел Здравчев от Литекс.

Към щаба на Кишишев се присъедени и Златко Янков който ще му бъде помощник треньор.

Нападателят от Конго Джонатан Нанизаямо има проблем с полета от Париж до София и затова ще закъснее с 1-2 дни за подготовката. Старши треньорът на ФК Верея Радостин Кишишев, заяви че до дни пробен период с отбора ще изкарат още няколко футболисти.

До 23 януари старозагорци ще се подготвят у дома, а на 19 - ти януари ще изиграят първата си контрола срещу Берое.

От 23 до 30 януари ще проведат подготвителен лагер в Сандански и там ще изиграят две контролни срещи. На 24-ти срещу Пирин Благоевград и на 30-ти януари срещу Марек.

След това отборът се завръща в Стара Загора и на 4 -ти февруари ще изиграе четвъртата си контрола срещу Ботев Гълъбово. От 6 - ти до 14 -ти февруари ФК Верея ще бъде на подготвителен лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе три контроли, а съперниците ще бъдат обявени допълнително.

На 21-ви февруари ФК Верея ще гостува на Свиленград в последната си проверка преди подновяване на първенството в Б група.