Футболистите на Марек направиха първа тренировка преди старта на "Б" група на стадион "Бончук" . Около 70-80 фенове на отбора дойдоха да видят новите в селекцията на Румен Стоянов. Сред тях бе и кмета на Община Дупница Методи Чимев.

"Без кмета на Дупница със сигурност нямаше да успеем да влезем в "Б" група. Рядко се среща кмет, който така да помага на футбола, а той е точно такъв", обърна се към 36-мата играчи Стоянов.

"Искам да ви благодаря за това, което направихте през изминалия сезон. Зарадвахте всички фенове, зарадвахте и мен като кмет и като фен на футбола. Ангажиментите, които се искат от мен ще бъдат изпълнени, както досега и ви гарантирам, че ще направя всичко според възможностите си да има финансова стабилност клуба" обърна се към футболистите Чимев.

СНИМКИ: Кметът на Дупница гледа тренировка на Марек и обещава подкрепа за клуба

източник: Gong.bg

Той направи и проверка на ремонтните дейности, които текат в момента на стадиона. Те се извършват от общината и ще приключат до проверката от Лицензионната комисия към БФС. Сред дошлите да видят първото за сезона занимание бяха доста от ветераните на клуба, сред които и удостоения за почетен гражданин на Дупница в началото на тази година Георги Сапинев.

СНИМКИ: Кметът на Дупница гледа тренировка на Марек и обещава подкрепа за клуба

източник: Gong.bg