Петър Хубчев е затрупан от кадрови проблеми преди домакинството на Черноморец Поморие срещу Добруджа от 22-рия кръг на първенството в Източна „Б” група. Старши треньорът няма да може да разчита на цели 7 футболисти.

Младежкият национал Пламен Димов и попълнението от зимната селекция Мартин Димитров са наказани, резервният вратар Константин Коджуклиев е с извадено рамо, а с пускането в игра на Велин Дамянов все още не може да се рискува след дългото му лечение. Трайно контузени са вратарят Янко Георгиев, Христо Лемперов, Андрей Атанасов и Виктор Петаков, за когото първоначално се твърдеше, че ще разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие, но реши да остане, докато се оправи напълно. Единствената хубава вест за Хубчев е завръщането на стабилния централен бранител Иван Тодоров след изтърпяна санкция с лишаване от права за 1 мач.

При многото липсващи Хубчев едва ще върже необходимата бройка от 18 играчи за протокола, но въпреки това остава оптимист за мача с „Добруджа” и се надява възпитаниците му да го зарадват с победа, която ще утвърди отбора сред челниците в класирането.