Фенклубът на Нефтохимик Бургас организира екскурзия за мача с Несебър от първия кръг в Източната “Б” група. Срещата е на 13-ти август от 18 часа на градския стадион в курортния град.

Цената за пътуването е 4 лева, като за членовете на фенклуба тя е наполовина.

Записванията за мача, който се очаква с голям интерес сред феновете на “шейховете” заради завръщането в професионалния футбол, вече започнало. Местата за това са:

- Бистро “Бели нощи” в комплекс Възраждане (до Спортното училище)

- Кафе “Рио” (ул. “Иван Богоров” до бензиностанция Петрол)

Записването ще бъде само предварително, за да се осигурят пари за предплащане на автобусите, като тяхната бройка зависи от сумата, която ще се събере до крайния срок, който е 11.08.2011(четвъртък)

Призовават се всички фенове да се запишат и предплатят до четвъртък, защото иначе има вероятност да няма достатъчно места в рейсоветете.

Всички записали се да пазят ордерите, които ще получат, за да удостоверят с тях при тръгването за Несебър, че са платили екскурзията си.

Автобусите потеглят на 13.08.2011г. В 16.00 ч. от спирката срещу Трета Поликлиника.

Междувременно “зелените” привърженици събират и средства за запомняща се хореография по време на официалните мачове. Желаещите да се включат с парични суми могат да го направят в посочените по-горе места, както и в специална банкова сметка посочена във фенския сайт на Нефтохимик. Срещу нея ще им бъде предоставен касов ордер за достоверност.

В Събота бургаският тим ще представи тима си в демонстративен мач срещу легенди на клуба. Двубоят е на спортната база във Ветрен, от 09.30 сутринта.