Футболистите на ЦСКА ще тренират на терен за мини футбол до петък, когато заминават за Гърция. Днес „червените” направиха първа тренировка за 2011 година, която се проведе в комплекс „Спортна София”. Именно там ще се провеждат сутрешните тренировки на отбора до началото на първия подготвителен лагер, който стартира на 15 януари. Част от футболистите на „червените” тази сутрин минаха и през задължителните медицински изследвания.

В първата тренировка за годината се включиха и четиримата нови футболисти заедно с четирима собствени юноши. Станислав Костов, Благой Макенджиев, Четин Садула и Станко Йовчев проведоха първо занимание с червената фланелка. Същото сториха и юношите Владимир Бахъров, Георги Амзин, Ангел Грънчов и Борислав Николов.

С отбора тренираха и двама от футболистите, които отпадат от плановете на Милен Радуканов за пролетта – Димитър Илиев и Дормушали Саидходжа. За двамата се гласи преотстъпване в Академик София. В това число влиза и Здравко Чавдаров.

Малко преди старта на подготовката на стадион „Българска армия” се появи и Спас Делев, който няколко часа по-късно замина за Турция, където ще договори личните си условия с руския Волга.

Треньорското ръководство на „червените” направи и тестове на новата модерна система за моментно отчитане на сърдечен ритъм, който бе закупена преди няколко дни. С помощта на системата кондиционния треньор Иван Йовановски има възможност да следи натоварванията на играчите по време на самата тренировка и да моментално упражненията.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ЦСКА ТУК!

СНИМКИ ОТ ТРЕНИРОВКАТА!