Новото попълнение на ЦСКА Станислав Костов говори веднага след първата тренировка с „червените” днес. Костов все още няма договор с „армейците”, но вече се смята за сигурно ново попълнение. „Исках в ЦСКА и започнах с ЦСКА. Това е моето желание. Не искам да коментирам ситуацията с Левски. Крачката наистина е голяма. Разтрогнал съм договора, остава да уточним само дребни детайли.

ЦСКА влезе в контакти с мен преди 2-3 дни. Тогава говориха с мен. За интерес нямам представа от кога са имали”, коментира Костов.

Младият футболист допълни, че според него няма никакво основания нещата с ЦСКА да се провалят. „Когато всичко се уреди ще подпиша договор. Идвам като свободен играч. Мисля, че няма какво да се провали”, допълни Костов.

Очаква се бившето „орле” да смени в състава на ЦСКА Спас Делев, който по всяка вероятност ще подпише с Волга. „Надявам се да успея да заменя успешно Спас Делев. Нека минат първо подготовките и тогава ще видим. На Спас му пожелавам успех. Върви нагоре, така и трябва”, завърши Костов.