Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че клубът няма да има проблеми с взимането на лиценз от БФС. Той добави, че вече няма запор върху Шеридън и Маркиньос и те могат да бъдат трансферирани при подходяща оферта.

 

Живков каза още, по време на официалния брифинг на „армейците” преди началото на зимната подготовка, че от клуба ще направят всичко възможно, за да се играят домакинските мачове отново на стадион „Българска армия”.

 

„Този срок 14 февруари, който се тиражира, е окей. Клубът си знае задълженията, знае сроковете, които ще трябва да изпълни. ЦСКА ще си плати задълженията, няма да има проблем с лиценза. Уверявам, че ЦСКА ще има лиценз. Дали ще бъде точно на 14 февруари, не мога да кажа. Тогава имам рожден ден, хубаво ще е, ако стане тогава. Но може и на 16 да се случат нещата. Лицензионните срокове ги знаем всички, и никой не може да поставя различни рамки”, коментира Живков.  

 

 

„През пролетта от клуба ще направим всичко възможно да играем на Българска армия”. Чувствахме се като гости на националния стадион. Искахме публиката и гостуващите отбори да се чувстват добре там, тъй като това е едно много хубаво съоръжение. От пролетния полусезон обаче ще играем на „Българска армия”. Осъзнахме грешката си”, добави той.

 

По отношение на запора, Живков обясни: „Няма запор вече. Ако има оферта за някой играч, може да го продадем. Няма проблеми в ЦСКА. Няма притеснение за лиценз. Няма проблеми и за други неща, които се случват.”