Един от най-опитните в Локомотив Пловдив Йордан Тодоров си тръгна от срещата с Коко Динев към 19:15 часа и се спря пред журналистите. В близо 10-минутно изказване Йордан Тодоров се опита да обясни причините за провала срещу Пирин.

“Днес изсрахме едно голямо, но не бих казал, заради малките деца, какво. Много съм ядосан, какво да ви кажа? Собственикът Коко Динев говори с нас на висок тон. Ние футболистите сме виновни за това, което се случи. Едно голямо извинение за този човек, който си дава сърцето и душата за Локомотив. Едно голямо извинение и за феновете, които днес ни подкрепяха 90 минути. Щом сме загубили този мач, значи не заслужаваме да продължим за Купата. Остава ни само първенството, в което трябва да се преборим за третото място, за да стигнем до евроучастие, което ще е много трудно. Няма какво да се заблуждаваме”, каза Йордан Тодоров.

“Както президентът, така и ние футболистите си казахме някои истини. Но ние сме най-големите виновници”, категоричен бе един от лидерите в тима.

“Просто ние сме путьовци. Знаете ли какво е това? Това, което бяхме ние днес. Глоби няма да има. Направихме всичко възможно да победим, както аз, така и моите съотборници. Не ме карайте да продължавам, защото съм много ядосан. За загубата сме виновни само ние футболистите, не феновте, не журналистите, не президентът. Не знам защо се получи така, но смея да твърдя, че ние имаме едни от най-добрите футболисти”, добави Тодоров.