ЦСКА ще опита да играе мачовете си от пролетния полусезон на А група на стадион „Българска армия”. Очаква се „червените” да подпишат нов договор с Министерството на спорта без да се плаща наем. Това потвърди единия от собствениците на „червените” – Димитър Борисов.

„Правим всичко възможно още пролетта да се върнем на нашия си стадион. Първо трябва да оправим нещата с Министерството на спорта. Трябва да се приспаднат 1,4 мнл. лева, а ние ще направим инвестиции за над 3 млн. лева”, каза Борисов. Той допълни още, че сега са започнали ремонти на „Българска армия”, с които ще се покрият предписанията на общинската комисия, а през лятото ще се погледне и към препоръките на УЕФА.

„След като оправим взаимоотношенията си с Министерството на спорта, ще подпишем нов договор за наем за срок от 20 години. Стадионът ще ни бъде предоставен безвъзмездно, както е при всички останали отбори. Няма да плащаме наеми. Така са Левски, Локомотив София и всички останали. От 1999 година не се плаща наем”, каза още Борисов.