Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че на тима му трябва една победа в първенството, за да тръгне нагоре. Това се случи след днешната контролна среща срещу Ботев Враца, която бе загубена с 1:2. „Нужен ни е един успех и ще видите отбора в друго лице. Нормално е феновете да търсят обяснение от Павел Дочев, от мен. За мен обаче е по-притеснително, че не вкарваме голове. От играта не се притеснявам толкова много”, каза Костадинов.

Костадинов даде и много интересно определение на контролната среща. „Днешната проверка беше за футболистите, които не вземат участие в мачовете, така че какво лице да показват”, каза спортно-техническият директор на ЦСКА. Любопитното обаче е, че в мача участие взеха четирима от новопривлечените чужденци в тима, от които се очаква да бъдат гръбнака на ЦСКА.

„Италианците не са физически готови да играят в ЦСКА. След това ще видим.

Аз с Димитър Борисов говоря по 2 часа всеки ден, а не само след негативен резултат.

Гранден е подписал договор с английския отбор, вече е факт. Шеридън е едно от решенията. Футболът се играе от 11 човека. Той ще дойде в четвъртък и ще подпише своя договор”, каза още Емил Костадинов.