Гаджето на Майкъл Фелпс Тейлър Лиан Чандлър разкри сензационно, че е родена като мъж, и впоследствие е направила операция за смяна на пола.

Най-титулуваният олимпиец в момента е в клиника за лечение на зависимости, след като на два пъти бе заловен от полицията да шофира пиян.

Чандлър използва Facebook, за да разкрие огромната си тайна, че е родена момче, и е носила името Дейвид Рой Фич.
Като тийнейджър, Чандлър минава на специални хапчета за блокиране на тестостерон, сменя си името, а по-късно си прави и пълна операция.

Като дете тя е расла като интерсексуална - със смесени полови белези - с мъжки гениталии, но също така и с матка.

След като разкрива това, Тейлър споделя още, че е много влюбена в Майкъл Фелпс, като двамата се запознали в социалната мрежа Tinder. "Когато съм с него, сме като влюбени тийнейджъри. Никога не съм се чувствала толкова удобно или така добре приета, както при него."

Първата им среща била на футболен мач, и имало доста секс, разкрива още Тейлър. Тя е категорична, че никога не е лъгала Фелпс за миналото си, но просто никога не е ставало дума за това.

Сега Чандлър се страхува, че Майкъл ще я изостави, когато разбере истината. "Вероятно сега ще го загубя, защото той е цяла марка, и неговият екип го пази. Откакто е в рехабилитационния център, се появиха доста неща, които могат да го злепоставят, и да представят нашата връзка в лоша светлина," завършва Тейлър.