Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов бе доволен от равенството на своя тим срещу Бенфика, въпреки че тимът му завърши 2:2, след като водеше с 2:0. Стоилов призна, че отборът му е показал повече от реалните си възможности в Шампионската лига.

„С оглед на резултата можем да кажем, че съжаляваме, но когато играем с отбор от класата от Бенфика е така. Нашият отбор показа и добър футбол, аз съм изненадан за себе си, че успяхме да не загубим нито един мач вкъщи. Мисля, че Астана показа повече отколкото са възможностите ни в Шампионската лига в момента“, заяви Стоилов пред Бтв Екшън.

„Имаме надежди, имаме желание, но реалностите ще ги видим на 8 декември в Истанбул. Нашият отбор ще е под огромно напрежение, но ако запазим нашето самочувствие, мисля, че имаме минимални шансове да продължим. Никога не съм се отказвал от евромечтите си.“

Стоилов обяви и че е много близо до това да подпише нов договор с Астана

„Днес бяхме по-близо до победата, показахме воля, желание. Ако имаме и по-голям късмет, защото срещу Галатасарай ще имаме нужда от много голям късмет, дано продължим в Лига Европа“, допълни Стоилов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS